Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Noise cancelling office headsets

GESCHREVEN DOOR: Jeroen Kingma OP 23-01-2023

We kennen het allemaal wel. De telefoon gaat, je neemt op, de volgende beller belt alweer en je collega neemt op in dezelfde ruimte. Dit is natuurlijk geen probleem. Alleen het kan zijn dat je door de achtergrondgeluiden je concentratie verliest of de beller moeilijk kan verstaan. Dit is natuurlijk wel een probleem aangezien het effect kan hebben op de productiviteit.

Digitale wereld

In deze steeds digitaler wordende wereld is het nu nog belangrijker om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk afgeleid wordt, aangezien meetings en gesprekken steeds vaker online plaatsvinden en de klantenservice vaak ook op afstand gaat. Het is daarom belangrijk dat je een goede noise cancelling headset hebt zodat je de klant kan verstaan en de klant jou ook kan verstaan.

Verschillende soorten

Noise cancelling headset

Al jarenlang worden er verschillende noise cancelling devices getest om te kijken welk noise cancelling device het meeste comfort bied. Denk aan in-ear, over-ear en earplugs. Veel van deze opties zijn getest met functies voor ruisonderdrukking en spraak gestuurde bediening. Het grootste voordeel van deze functie is dat je je bellers beter kunt verstaan en daardoor ook begrijpen. Een ander voordeel is dat het comfort dat ruisonderdrukking biedt ervoor zorgt dat jij je aan het eind van de dag minder moe voelt. Kantoorheadsets bieden het gemak van draadloze hoofdtelefoon opties, spraakbesturing, actieve en passieve ruisonderdrukking.

Noise cancelling headsets

Je hebt verschillende producten die noise cancelling zijn, bijvoorbeeld draadloze oordopjes en headsets. Ook heb je veel variatie, zo heb je bijvoorbeeld draadloos oortje, een headset speciaal voor Microsoft Teams en nog veel meer. Het kan dus moeilijk zijn om te weten welke hoofdtelefoon de juiste optie voor jou en jouw situatie is. Bedrijfsklare headsets en ruis onderdrukkende hoofdtelefoons zijn werk gerelateerd de beste keus. Of je nu op het kantoor, thuis of onderweg werkt, het zorgt ervoor dat het achtergrond geluid gedempt wordt waardoor je zonder afleiding verder kan werken.

Contact

Wij komen graag met je in contact om samen te kijken welk product het beste bij jou past.


Delen op social media