Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Dit zijn de uurtarieven voor 2021

GESCHREVEN DOOR: Sharon Gorseling OP 04-01-2021

Voor 2021 hebben we onze uurtarieven aangepast. Voornamelijk vanwege doorvoeren van inflatiecorrectie en een inschatting van de kostenverhoging in 2021. We hanteren een opslag van gemiddeld 3,5% voor alle tarieven.

Toelichting verschillende tarieven

Onze tarieven zijn gebaseerd op het kennisniveau dat voor een bepaald project of installatie noodzakelijk is. Het kan goed zijn dat er voor één en dezelfde persoon meerdere tarieven gelden.

Standaard uurtarieven en projecten

Naast het hanteren tarieven voor standaard werkzaamheden, zetten we medewerkers in op projecten. Bijvoorbeeld wanneer we een 1e of 2e lijn support medewerker periodiek bij je op locatie laten werken of detacheren en afhankelijk van welk niveau is gewenst. We calculeren dit op basis van de volgende tarieven:

  • S&B beheer- en helpdeskmedewerker € 67,50
  • 1e lijn Telecom & ICT: algemene werkzaamheden € 77,50
  • 2e lijn Telecom & ICT: gespecialiseerde support werkzaamheden | Trainingen € 93,50
  • Projectmanagement | sr. ICT engineer € 130,00

Voor het installeren van een nieuwe ICT werkplek rekenen we een vast tarief van € 183,50 (exclusief apparatuur en licenties).

Uren ‘sparen’        

Al onze klanten bieden we standaard een Support & Beheerovereenkomst voor vast, mobiel en/of ICT werkplekbeheer. Het komt zo nu en dan voor dat onze expertise en inspanning is gewenst voor zaken buiten de reguliere beheer ondersteuning. Veelal betreft dit relatief kleine werkzaamheden. Om de factuurstroom beperkt te houden, bieden we in overleg de mogelijkheid de ingezette uren ‘op te sparen’ en bijvoorbeeld per maand in één keer achteraf te factureren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen onze Support & Beheer? Ik sta je graag te woord.

PS: alle genoemde tarieven zijn exclusief het geldend BTW-tarief.


Delen op social media