Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Ontdek de nieuwe KPN EEN abonnementen!

GESCHREVEN DOOR: Sjoerd Peters OP 05-02-2024

Met de komst van 5G en binnenkort de nieuwe 5G frequenties heeft KPN nog sneller, stabieler en beter internet. Daarom introduceert KPN EEN MKB nieuwe mobiele abonnementen. Deze nieuwe line-up bevat meer opties voor de Unlimited bundels.

Wijzigingen

Met de nieuwe mobiele line-up biedt KPN niet één maar drie verschillende Unlimited bundels aan. Het verschil tussen deze Unlimited bundels zit in de maximaal haalbare snelheid, oftewel speed-tiering en het maximaal te gebruiken GB’s in de EU. Daarnaast worden de gelimiteerde bundels aangepast, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt in de maximale haalbare snelheid.

Speed-tiering

Met de toevoeging van speed-tiering kan je naast de hoeveelheid data per maand ook de maximale snelheid bij het abonnement kiezen. Uit klantonderzoek komt naar voren dat ondernemers een voorkeur hebben voor Unlimited én hogere snelheid. De keuze in snelheid is dan handig als je een razendsnelle verbinding nodig hebt. Hoe sneller je mobiele verbinding, des te beter je online kan vergaderen, sneller bestanden kan delen en razendsnel kan surfen op het internet.

Goed om te weten

  • De vermelde snelheden zijn theoretisch maximaal haalbare snelheden met een 4G/5G geschikt toestel en zijn afhankelijk van factoren zoals afstand tot de antenne en weersomstandigheden.
  • Heb je al een bestaand abonnement en wil je ook gebruik maken van de nieuwe abonnementen? Neem dan contact op met je accountmanager om de opties te bespreken om over te stappen naar een nieuw type (Unlimited) abonnement.
  • Het onderling delen van je bundel blijft voor mobiele abonnementen met een vast aantal Gigabytes mogelijk.
  • Wanneer je zowel vast, mobiel als internet afneemt ontvang je nog steeds dubbele data voor je abonnementen met een databundel (1GB, 5GB & 12GB).
  • Maak je ook gebruik van een data sim, dan is het goed om te weten dat de data sim i.v.m. een Unlimited abonnement een individueel te goed heeft van 25 GB.

Vragen?

Wij helpen je graag verder, neem contact op met mij of mijn collega Fabian.

Bron afbeelding: KPN


Delen op social media