Nieuw! De Galaxy S9 en S9+

Blog Galaxy s9

Hij werd al een tijdje geleden aangekondigd en nu is hij dan bijna verkrijgbaar. De Galaxy S9 en de S9+ van Samsung worden op 16 maart in Nederland gelanceerd. Het nieuwe vlaggenschip in de Galaxy S-reeks lijkt op zijn voorganger, maar bezit wel degelijk een aantal vernieuwingen.

Samsung heeft de focus ditmaal gelegd op de camera. De camera aan de achterkant heeft een variabel diafragma die open gaat bij slecht licht en dicht gaat bij goed licht. Zo heb je zowel in het licht als het donker altijd het perfecte plaatje. Ook springt de nieuwe slowmotion functie in het oog. Het toestel kan maar liefst 960 beelden per seconde schieten, bij de S8 waren dit er nog 280. Verder heeft Samsung een nieuwe functie ontwikkelt namelijk, AR Emoji. Gebruikers kunnen hiermee met de frontcamera een avatar maken van zichzelf en deze kan zelfs gezichtsuitdrukkingen imiteren.

Het design verschilt weinig van de S8-serie, alleen de randen aan de boven en onderkant zijn iets verkleind. Hij is beschikbaar met een opslagcapaciteit van 64GB, de 256GB-versie komt later. Wil je de S9 of S9+ alvast bestellen? Neem dan contact met ons op!