Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

WithSecure beveiliging

GESCHREVEN DOOR: Alex Meijrink OP 19-05-2020

In samenwerking met KPN bieden we ondernemend Nederland een aantal zeer aantrekkelijke acties zoals tijdelijk gratis With-Secure licenties voor virus en malware beveiliging op bijna al je apparatuur. 

WithSecure in het kort

De producten en diensten van WithSecure zijn ontworpen om te beschermen tegen verschillende soorten online bedreigingen, zoals virussen, malware, ransomware, phishing en andere soorten cyberaanvallen. De actie geldt voor licenties ten behoeve van computer, laptop en smartphone beveiliging. Even voor de duidelijkheid, het is geen MDM maar is een toevoeging erop. Decom is partner van F-Secure en zal je bij de keuze en implementatie bijstaan met raad en daad.

Naast de cybersecurity-oplossingen biedt F-Secure ook diensten op het gebied van gegevensbescherming en privacy, waaronder oplossingen voor veilig surfen op internet, veilig bankieren en ouderlijk toezicht.

Functies F-Scure

Alle KPN acties op een rij

Nederland werkt massaal op afstand; thuis of op de eigen bedrijfslocatie. KPN doet er alles aan om jouw bedrijf verbonden te laten zijn en te blijven. Om het contact met klanten en collega’s te kunnen blijven houden, biedt KPN EEN MKB oplossingen zodat de mkb-ers ook op afstand in business blijven. Klanten hoeven namelijk niet bij elkaar te zijn om samen te werken.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!


Delen op social media