Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

KPN EEN MKB TV

GESCHREVEN DOOR: Fabian Althoff OP 13-10-2021

Overal willen medewerkers, gasten, klanten en cliënten geëntertaind en geïnformeerd worden. Televisie is dé manier om de klantervaring te verrijken, goed gastheerschap te tonen en biedt amusement, de nodige ontspanning en informatie.

MKB TV is onderdeel van KPN EEN MKB. Het biedt interactieve TV voor zakelijk gebruik. Hiermee kan een kijker programma’s pauzeren, uitzendingen terugkijken en opnemen. Naast interactief tv-kijken biedt deze dienst ook 3 slimme zakelijke functionaliteiten: informatiepagina, videopagina en de lichtkrant. Daarnaast is ook ondertiteling beschikbaar op geselecteerde programma’s, dit wordt via een extra functionaliteit geleverd en niet via een teletekstpagina.

MKB TV is onder andere geschikt voor:

  • Interactief televisiekijken op zakelijke locaties.
  • Plug-and-play door het hele bedrijfspand, ook bij wisselende ruimtes.
  • Eigen content tonen aan bezoekers, medewerkers en klanten op meerdere locaties.
  • Vermaakt voor eigen medewerkers en bezoekers.
  • Op de hoogte blijven van nieuws tijdens televisiekijken met de lichtkrant opties.

Zenderpakketten

Je ontvangt standaard een account met het basispakket. Het basispakket beschikt over 57 HD-tv-zenders, 14 regionale tv-zenders en 20 radiokanalen. Dit is uit te breiden met betaalzenders ESPN en Ziggo Sport! Bovendien krijg je de beschikking over bekende features van interactieve televisie zoals;
Nooit een programma missen, Live tv pauzeren, vanaf het begin kijken en opnemen! 

Naast interactief televisiekijken is het ook nog eens mogelijk om je eigen én externe content te tonen op jouw eigen video- en informatiepagina of middels een gepersonaliseerde tekstbalk. Deze narrow casting features zijn standaard bij het abonnement inbegrepen.

Door dit samenspel in te zetten kunnen jouw medewerkers en bezoekers even ontspannen en snel en gemakkelijk geïnformeerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de kantine, op kantoor of bij binnenkomst van jouw klanten die, terwijl ze even wachten, worden vermaakt en daarnaast ook nog eens op de hoogte worden gebracht over datgene wat jij wenst.

Benieuwd?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem contact met ons op. Wij als Decom staan voor je klaar om jouw wensen te bespreken!  


Delen op social media