Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

De gloednieuwe iPhone 15 serie!

GESCHREVEN DOOR: Lesley Udink OP 13-09-2023

Het moment is daar: Apple heeft de langverwachte iPhone 15-serie gepresenteerd en we zijn verheugd om alle details met je te delen! Deze nieuwe serie omvat vier prachtige toestellen namelijk: de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max. Ze zijn waardige opvolgers van de iPhone 14-serie en brengen spannende vernieuwingen met zich mee.

Scherm

Laten we beginnen met het scherm. De iPhone 15 en iPhone 15 Pro hebben beide een scherm van 6,1 inch, terwijl de iPhone 15 Plus en iPhone 15 Pro Max een indrukwekkend 6,7-inch scherm hebben. Hoewel het schermformaat vergelijkbaar is met hun voorgangers, is de beleving naar een hoger niveau getild dankzij verbeteringen in helderheid en kleurweergave. Ook hebben de goedkopere iPhones nu ook het welbekende “Dynamic Island”. Dat is het kleine ovaal bovenaan het scherm waarop apps allemaal extra informatie kunnen tonen.

Dynamic Island Apple

Design

iPhone 15 Plus

De iPhone 15-serie heeft een elegant ontwerp met subtiel afgeronde randen en vlak schermglas. Dit design combineert de strakke lijnen van de iPhone 11-serie met het hoekige ontwerp van de iPhone 12-serie. Bovendien hebben de standaard iPhone 15 en iPhone 15 Plus een matte glazen achterkant om vingerafdrukken te voorkomen, een functie die eerder voorbehouden was aan de Pro-modellen. De dunste schermranden ooit, met slechts 1,5 mm, zijn te vinden op de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max, wat zorgt voor een meeslepende visuele ervaring.

USB-C-poort

Een opmerkelijke verandering voor alle modellen in de iPhone 15-serie is de overstap naar een USB-C-poort. Hoewel het uiterlijke verschil subtiel is, biedt dit aanzienlijke functionele voordelen, zoals sneller opladen en verbeterde gegevensoverdracht. Vooral voor de Pro-modellen zijn deze verbeteringen van onschatbare waarde. Ideaal voor klanten, die hierdoor met één snoertje al hun apparaten kunnen opladen. Je iPhone snoer past op je laptop en je draadloze oordoppen. De USB-C-kabel heeft nog een voordeel: de iPhone 15 Pro gebruikt die poort om veel hogere datasnelheden te behalen, zodat je grote videobestanden met gemak verplaatst tussen een iPhone en je computer.

Camera & kleuren

Wat betreft de camera’s blijft Apple de lat hoog leggen. De iPhone 15-serie deelt in de fotografische vooruitgang met een 48-megapixel camera aan de achterzijde, zelfs voor de standaardmodellen. De nieuwe sensor is ontworpen om meer licht vast te leggen, wat resulteert in een verbeterde balans tussen licht en schaduw, vooral handig bij tegenlichtsituaties. En laten we de kleuropties niet vergeten!

iPhone 15 (Plus) komt er in 5 kleuren:

iPhone 15 Plus

  • Blauw
  • Roze
  • Geel
  • Groen
  • Zwart

iPhone 15 Pro (Max) komt er in 4 kleuren:

  • Naturel titanium
  • Blauw titanium
  • Wit titanium
  • Zwart titanium

Prestaties

Wat betreft prestaties heeft Apple enkele belangrijke upgrades doorgevoerd. Het RAM-geheugen varieert van 6 GB in de standaardmodellen tot 8 GB in de Pro-modellen, wat zorgt voor snellere en soepelere prestaties. Bovendien worden alle toestellen aangedreven door krachtige processors, met de iPhone 15-serie die de A16 Bionic chip krijgt en de iPhone 15 Pro-serie die de indrukwekkende A17 Bionic chip krijgt. Ook de batterijduur heeft een boost gekregen.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, neem vrijblijvend contact met ons op! Of kom langs in de winkel.

Bron afbeeldingen: Apple


Delen op social media