Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

De gloednieuwe iPad voor Zakelijk Succes

GESCHREVEN DOOR: Fabian Althoff OP 05-06-2024

Apple heeft recent twee nieuwe iPads geïntroduceerd: de iPad Pro en de iPad Air, die beide zeer geschikt zijn voor zakelijke gebruikers. Deze iPads bieden de flexibiliteit en kracht die nodig zijn in een professionele omgeving.

De nieuwe iPad Pro

De iPad Pro is uitgerust met de snelle M2-chip, wat zorgt voor uitstekende prestaties en snelheid bij het werken met meerdere apps tegelijk en bij het verwerken van grote bestanden. Het scherm heeft een prachtige beeldkwaliteit, perfect voor presentaties en grafisch werk. Met tot wel 2TB aan opslagruimte is er voldoende plek voor al je bestanden en documenten. Daarnaast ondersteunt de iPad Pro 5G, wat betekent dat je supersnel internet hebt, zelfs onderweg.

De nieuwe iPad Air

De iPad Air heeft ook sterke prestaties dankzij de M1-chip, die zorgt voor een soepele en efficiënte werking van al je zakelijke apps. Het 10,9-inch scherm levert heldere en levendige beelden, ideaal voor videoconferenties en het bekijken van rapporten. De iPad Air heeft tot 256GB opslagruimte en ondersteunt zowel Wi-Fi als optioneel 4G, zodat je altijd verbonden blijft.

Apple Pencil

De iPad Pro en iPad Air ondersteunen nu de Apple Pencil Pro, een geavanceerde stylus met extra sensoren. Hiermee kun je een contextmenu openen door in de pen te knijpen, en een ‘Barrel Roll’ gebruiken voor het aanpassen van virtuele kwasten. Je kunt de pen ook gemakkelijk terugvinden via de Zoek Mijn-app. De nieuwe Pencil Pro biedt extra functies voor creatieve professionals, terwijl de oudere Apple Pencil nog steeds geschikt is voor snelle notities.

Magic Keyboard

Apple heeft ook een nieuwe versie van de Magic Keyboard geïntroduceerd met een aluminium bovenkant, grotere trackpad en extra functietoetsen. Deze toetsenbordhoes was eerder exclusief voor de iPad Pro, maar is nu ook compatibel met de nieuwe iPad Air. Hiermee transformeer je je iPad eenvoudig tot een compacte laptop. Let op: deze vernieuwde Magic Keyboard werkt alleen met de iPad Pro.

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten over het nieuwe apparatuur van Apple? Neem dan gerust contact met ons op!


Delen op social media