Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Glasvezel bedrijventerreinen Liemers & Achterhoek

GESCHREVEN DOOR: Sjoerd Peters OP 30-08-2021

Sluit je ogen en stel je voor: het is maandag ochtend en je loopt je kantoor/werkplaats/magazijn (of ieder andere plek waar jij de maandag start) binnen. De vakantie is voorbij en samen met je collega’s sta je weer te springen om keihard aan de bak te gaan en voor al jullie relaties en klanten klaar te staan. Vol verwachting klopt je hart als je met een koffietje in je hand de mailbox opent. Niets. Er gebeurt niets.

Onze afhankelijkheid dat internet heet

Nou denk ik niet dat je je ogen echt gesloten hebt: dat maakt het lezen toch wel wat lastig. Maar wat ik hierboven schets is toch echt wat er gebeurde deze ochtend bij veel bedrijven in Nederland. Door een landelijke internetstoring konden veel bedrijven niet aan de slag. En waar sommige het geluk hadden wel aan de slag te kunnen, gaat het al jaar naar jaar op de ochtenden toch even wat langzamer als iedereen tegelijk zijn computer weer aanzet. Met de vele extra mogelijkheden die de digitalisering van onze werkzaamheden ons bieden, zoals werken in de cloud, groeit ook onze vraag naar snellere verbindingen exponentieel.

Het is transparant en sneller dan het licht

Eigenlijk is iedereen het er wel over eens dat er één perfecte oplossing is: glasvezel. Met de enorme hoge snelheden die je kan halen, zowel als download, maar ook met name het uploaden (van al je back-up’s!) en het live werken in documenten, is werken met een glasvezellijn toch wel een must. Tot je de offerte gepresenteerd krijgt om de stoep open te graven. Dan zakt je de moed namelijk ook in dat gat! En dan hebben we het nog niet eens over de maandelijkse kosten die gepaard gaan met het live houden van 1 lijn, laat staan het hebben van een back-up lijn zodat je altijd kan rekenen op een betrouwbare internetverbinding.

Aanleg glasvezelnetwerk Liemers & Achterhoek

Wij laten die moed niet in onze schoenen zakken: maar hebben samen met DELTA Fiber Netwerk de stoute schoenen aangetrokken! Die lopen namelijk lekkerder, en veel sneller. Wij zullen op diverse bedrijventerreinen in de Liemers en in de Achterhoek een vraagbundeling starten, om jou als ondernemer die maandagochtend boost te geven!

Benieuwd?

Door de vraag te bundelen op meerdere terreinen is dit de uitgelezen mogelijkheid om zonder hoge eenmalige kosten het internet van de toekomst in huis of kantoor te halen. Het aanbod is geldig voor alle woningen en bedrijven op deze bedrijventerreinen: De Fluun in Didam, De Nieuweling en ‘t Holland in Duiven en Het Ambacht in Westervoort.

Wil jij nu of in de toekomst gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel? Meld je dan aan voor 20 november 2021 bij Decom. Wil je gewoon meer weten? Ik praat je graag bij!

 


Delen op social media