Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Gewoon doorwerken als je vaste internetverbinding eruit ligt

GESCHREVEN DOOR: Alex Meijrink OP 09-06-2020

Geen internet? Geen optie! Dat is ons standpunt. De afhankelijkheid van een internetverbinding is voor bedrijven gewoonweg hoog en beschikbaarheid cruciaal. We zijn dan ook zeer blij dat we sinds kort voor onze KPN-klanten een backup verbinding via mobiel (4G) kunnen aanbieden.

Voor wie beschikbaar?

Elke klant die KPN EEN MKB Internet afneemt komt in aanmerking voor gratis 4G backup. Nog geen internetverbinding binnen je KPN EEN MKB pakket? Dan is nu het moment om over te stappen.

Engineer Alex Meijrink met KPN 4G dongelHoe werkt 4G backup?

4G Back-up verzorgt een 4G-verbinding die in werking treedt als de vaste verbinding, bijvoorbeeld door een verstoring, wegvalt. Het 4G backup pakket bestaat uit een dongel met een simkaart. De 4G Back-up wordt via een USB-poort aangesloten op het modem.

Altijd online!

Bij een storing op het vaste netwerk schakelt het modem automatisch over en haalt het internetsignaal nu uit het mobiele netwerk. Je kan daardoor gebruik blijven maken van het internet.

Echt gratis?

Dit pakket is geheel gratis. Het enige dat we in rekening brengen is de installatie, setup en test. Dat doen we voor elke klant voor een vast tarief inclusief voorrijkosten. Je betaalt hiervoor slechts 75 euro. Vooraf bepalen we of je bestaande modem geschikt is voor deze dienst. Blijkt dat niet zo te zijn, dan geven we advies wat te doen.

Wanneer beschikbaar?

Voor bestaande klanten met een geschikt modem is 4G Back-up na 1 juli aanstaande beschikbaar. Vooraf checken we of je modem een aanpassing van de software nodig heeft.

Modems geïnstalleerd na 2 juni dit jaar zijn al voorzien van de meest recente software. Is dit voor jouw bedrijf van toepassing, dan is per direct 4G backup beschikbaar.

Extra Veilig Internet

De internetverbinding van KPN EEN MKB is altijd Extra Veilig. Vanuit de internetverbinding ben je automatisch beschermd tegen malware, ransomware en virussen door blokkering van onveilige websites.

Aan de slag!

Maak gelijk gebruik van 4G backup. Wil je niet wachten totdat wij jou bellen? Geen probleem. Bel of mail ons dan direct. Mijn collega  Fabian en mijn andere collega’s van Support & Beheer helpen je graag verder: info@decom.nl en nog sneller: 0316 282 557


Delen op social media