Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Geen internet? Geen optie!

GESCHREVEN DOOR: Alex Meijrink OP 10-05-2022

Geen internet? Geen optie! Dat is ons standpunt. Een internetstoring is zeldzaam, maar kan helaas voorkomen. De afhankelijkheid van een internetverbinding is voor bedrijven gewoonweg hoog en beschikbaarheid cruciaal. We zijn dan ook zeer blij dat we voor onze KPN-klanten een back-up verbinding via mobiel (4G) kunnen aanbieden.

Een internetverbinding die op een belangrijk moment uitvalt, met alle gevolgen van dien. Het is de schrik van elke ondernemer. Daarom is een goed business continuity plan noodzakelijk. Dit voorkomt omzetverlies, gemiste deadlines, boetes of ontevreden klanten.

Engineer Alex Meijrink met KPN 4G dongel4G back-up

Elke klant die KPN EEN MKB Internet afneemt komt in aanmerking voor gratis 4G back-up. Nog geen internetverbinding binnen je KPN EEN MKB pakket? Dan is nu het moment om over te stappen.
4G back-up verzorgt een 4G-verbinding die in werking treedt als de vaste verbinding, bijvoorbeeld door een verstoring, wegvalt. Het 4G back-up pakket bestaat uit een dongel met een simkaart welke via een USB-poort wordt aangesloten op het modem.

Altijd online!

Internetstoringen op het vaste netwerk worden bij KPN EEN MKB standaard binnen 8 kantooruren opgelost. De ondernemer blijft, terwijl de storing wordt verholpen, online dankzij 4G back-up. Zo is elke onderneming altijd online. Je kunt gewoon blijven internetten, mailen, bellen en pinnen. Als de storing verholpen is schakel je automatisch weer terug op de vaste verbinding.

Kosten

Voor klanten met een KPN EEN MKB internetverbinding is 4G back-up en de bijbehorende dongel gratis. Het enige dat we in rekening brengen is de installatie, setup en test. Dat doen we voor elke klant voor een vast tarief inclusief voorrijkosten. Je betaalt hiervoor slechts 75 euro. Vooraf bepalen we of je bestaande modem geschikt is voor deze dienst. Blijkt dat niet zo te zijn, dan geven we advies wat te doen.

Extra Veilig Internet

De internetverbinding van KPN EEN MKB is altijd Extra Veilig.  Vanuit de internetverbinding ben je automatisch beschermd tegen malware, ransomware en virussen door blokkering van onveilige websites.

Neem contact met ons op en maak gelijk gebruik van 4G back-up! Mijn collega Fabian en mijn andere collega’s van Support & Beheer helpen je graag verder.


Delen op social media