Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Even voorstellen: Pieter Wonnink

12-01-2018

Wie is Pieter Wonnink?

Mijn naam is Pieter Wonnink, 28 jaar oud en ik woon in het mooie Doetinchem. Al vanaf een jonge leeftijd heb ik een voorliefde voor IT. Door de jaren heen heb ik mijzelf veel aangeleerd en blijf ik mij verder ontwikkelen als IT’er.

In mijn dagelijks leven heb ik diverse hobby’s zoals fitness en piano spelen. In het weekend bezoek ik daarnaast ook graag wat voetbal wedstrijden.

Wat deed je hiervoor?

Voordat ik vorige week bij Decom Business Center begon heb ik 5 jaar als allround computer medewerker/netwerkbeheerder gewerkt bij een ICT-bedrijf in Doetinchem. Mijn taken waren storingen oplossen bij zowel particuliere  als  zakelijke klanten. Tijdens die vijf jaar heb ik ontzettend veel kennis op kunnen doen van diverse hardware en software. Denk hierbij aan SnelStart, Unit4, Office 365, Windows Server.

Wat is je specialisatie?

Het vertalen van complexe zaken naar begrijpbare oplossingen. Met een luisterend oor en leergierige aard probeer ik altijd elk probleem op te lossen. Daarnaast werk ik al jaren met diverse software pakketten, en deze ervaring helpt me elke dag weer.

Hoe was je eerste week bij Decom?

Fijn! Bij Decom staat de klant altijd voorop, en dat is voor mij altijd belangrijk. Het team is vakkundig en gespecialiseerd. Ook de samenwerking is erg prettig! Wat me vooral opvalt is dat ze hier met een out-of-the-box mentaliteit de klant de beste oplossing kunnen bieden.


Delen op social media