Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

M2M: eenvoudig verzamelen, versturen en verwerken van data

GESCHREVEN DOOR: Pieter Wonnink OP 17-03-2020

Eenvoudig en geautomatiseerd voorraadbeheer. Makkelijk volgen van je vloot. Apparaten zelf laten melden dat er een storing is. Slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden van zogenaamde M2M (Machine-to-Machine) SIM-kaarten.

Aan elkaar verbinden apparaten

Je hebt er vast wel eens van gehoord: Internet of Things (IoT) en Connected Devices. Met de M2M kaarten van KPN is dit nu ook binnen bereik van elke MKB ondernemer: het ‘aan elkaar knopen’ van allerlei apparaten en op deze manier een boost geven aan het verzamelen van data dat helpt bij verbeteren van je bedrijfsvoering en -processen.

Samen businesscase bouwen

Het kan zomaar zijn dat je al bezig bent met opzetten van een nieuw businessmodel of dat je een product of dienst hebt waarbij een M2M oplossing helpt je ambities waar te maken. De specialisten van Decom denken graag met je mee.

Voor elke oplossing een M2M abonnement

Binnen het KPN M2M portfolio bieden we 4 type abonnementen gebaseerd op databundel grootte. Het automatisch delen van de bundel is ingesloten en er gelden geen aansluitkosten.

Aan de slag!

Interesse en meer weten? Een test opzetten? Laat het ons vooral weten. We helpen je graag met delen kennis, verstrekken van info en samen bouwen aan een oplossing. Zet de eerste stap door met mij contact op te nemen.


Delen op social media