Decom Telecom | ICT | Security wint aanbesteding Omroep Gelderland.

Omroep Gelderland, de bekendste en grootste omroep uit Gelderland heeft eind 2018 een aanbesteding uitgezet met als doel de vaste en mobiele telefonie efficiënter in te richten. Hierbij werd gedacht aan de integratie van Vast en Mobiel, mogelijke Hosted telecom oplossingen en natuurlijk een algehele kostenbesparing. Decom was één van de partijen die zich had ingeschreven op deze aanbesteding. De complexiteit van de aanbesteding zat hem in een combinatie van 200 mobiele en 200 Hosted telefonie aansluitingen, de integratie van vast en mobiel (VAMO) en natuurlijk de zekerheid dat Omroep Gelderland te allen tijde bereikbaar is.

Omroep Gelderland en Decom hebben vandaag (22 januari 2019 red.) een beheer en onderhoudscontract voor vijf jaar ondertekend. De officiële handtekening werd gezet aan de Rosendaalseweg te Arnhem op het kantoor van Omroep Gelderland. Omroep Gelderland werd vertegenwoordigd door Gerard den Hartog (Manager ICT, Faciliteiten en Techniek red.) en Fons Schooltink (Hoofd ICT helpdesk red.), namens Decom waren Kuul Gorseling (CEO Decom red.) en Stefan Pollmann (Office Manager red.) aanwezig.

De komende periode zal er een uitgebreide inventarisatie gemaakt worden in samenwerking met de Telecom en ICT Engineers van Decom en de ICT afdeling van Omroep Gelderland. Hierdoor wordt er zorg gedragen dat de oplevering soepel verloopt en de continuïteit van Omroep Gelderland ook tijdens de overgangsfase wordt gewaarborgd.

Omroep Gelderland profiteert de komende vijf jaar van de aantrekkelijk prijzen van Telfort Zakelijk. De telecom aanbieder heeft tijdens het aanbestedingsproject zij aan zij gewerkt met Decom. Doormiddel van onderling overleg heeft Decom ervoor gezorgd dat Omroep Gelderland ook nadat Telfort opgaat in KPN voor de looptijd van het contract gebruik maakt van de aantrekkelijke prijzen, het stabiele netwerk en oplossingen van Telfort Zakelijk.

Bent u ook benieuwd of u efficiënter kunt werken? Neem contact op met Decom en maak een afspraak met één van de Accountmanagers en bel 0316 – 282 557.