Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Decom op pad met Stroopwafel Uniek!

GESCHREVEN DOOR: Sharon Gorseling OP 30-09-2021

Het is vandaag Wereld Stroopwafel dag!

Wij van Decom willen graag glasvezel voor iedereen, van zzp’er tot groot zakelijk. Wij vinden het belangrijk dat er een stabiel en betaalbaar glasvezelnetwerk komt voor alle ondernemers op de bedrijventerreinen in de Liemers & in de Achterhoek. Daarom zijn we in samenwerking met Delta Fiber een campagne gestart om glasvezel aan te leggen op de geselecteerde bedrijventerreinen. Samen met Uniek en DELTA fiber zijn wij vandaag op pad om verbinding te maken op het bedrijventerrein de Fluun in Didam. Wij regelen jouw glasvezel, Uniek zorgt voor een sociale stroopwafel.

Samenwerken met Uniek is ook echt uniek!

Zij zoeken namelijk de verbinding tussen mensen en de werkgever. Op deze manier dragen zij bij aan een inclusieve arbeidsmarkt. Een échte sociale stroopwafel, welke ook nog eens geschikt is voor mensen met gluten allergie en/of een lactose-intolerantie. Stroopwafels en supersnel glasvezel voor iedereen!

Over Uniek

Stroopwafel Uniek produceert (h)eerlijke producten voor de Nederlandse en internationale markt. Het bedrijf produceert ambachtelijk, handgemaakte sociale stroopwafels. De gluten- en lactosevrije stroopwafels worden geproduceerd door een familiebedrijf met twee doelen: een lekkere koek maken voor mensen met allergieën en een beschermde leer-werkplek bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat doen zij in samenwerking met Leer Werkbedrijf Uniek. Zo bieden ze kansen aan mensen die hun afstand tot de arbeidsmarkt willen verkleinen.

Benieuwd?

Door de vraag naar glasvezel te bundelen op meerdere terreinen is dit de uitgelezen mogelijkheid om zonder hoge eenmalige kosten het internet van de toekomst in huis of kantoor te halen. Het aanbod is geldig voor alle woningen en bedrijven op deze bedrijventerreinen: De Fluun in Didam, De Nieuweling en ’t Holland in Duiven en Het Ambacht in Westervoort.

Wil jij nu of in de toekomst gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel? Meld je dan aan voor 20 november 2021 bij Decom. Wil je gewoon meer weten? Sjoerd en Fabian praten je graag bij!


Delen op social media