Decom gaat samenwerking aan met Plandem Zevenaar!

Decom gaat samenwerking aan met Plandem.nl

Vanaf vandaag verkoopt Decom als distributeur van Plandem een oplossing, waarmee u voor uw bedrijf die gebruikt maakt van buitendienst-medewerkers, hun serviceproces efficiënter kunnen inrichten. Decom ziet de problemen van deze bedrijven en levert hier een simpele oplossing voor.

Kuul Gorseling, directeur van Decom Business Center: “Ik kom bij MKB-bedrijven waar de afdeling Planning door de crisis meer dan gehalveerd is. Logisch als er minder projecten/orders zijn, maar nu zie je dat de economie aantrekt en het aantal projecten/orders flink aan het oplopen is met als gevolg dat de druk enorm toeneemt op de afdeling Planning. Precies voor die bedrijven gaan we nu Plandem aanbieden om doormiddel van van innovatieve, slimme en makkelijk te bedienen software de efficiëntie te verhogen en MKB-bedrijven klaar te stomen voor maximale groei met minder medewerkers! Door middel van de ‘vooruitdenkende software’ van Plandem kun je eenvoudig ‘s morgens al zien waar de planning in de middag in- of uitloopt zo kun je direct ingrijpen waar nodig!

Real-Time-Monitoring

Met Plandem kunnen we met Real-Time-Monitoring servicebedrijven laten zien hoe de planning in de praktijk wordt uitgevoerd. Er wordt direct melding gemaakt als de uitvoering afwijkt van het schema en/of de medewerker te laat aankomt op zijn of haar volgende afspraak. Tevens wordt er gewaarschuwd wanneer de medewerker zich niet meer op de locatie van de klant bevindt.

Plandem Real-time
Real-time-monitoring

Het product van Plandem bestaat uit online software, een ‘Digitale planningsdesk’, waarmee de planners op kantoor de werkzaamheden kunnen inplannen om zo de efficiëntie te verhogen en controle en inzicht te krijgen in de uit te voeren en uitgevoerde werkzaamheden.

 

 

 

 

 

Met Plandem kan er direct winst behaald worden doordat de buitendienstmedewerkers real-time aan te sturen zijn. Zo kan er eenvoudig gezien worden welke medewerkers achter lopen op schema en waar nodig direct de planning aangepast moet worden. Ook signaleert de software welke collega te laat aan zal komen op de volgende afspraak, op die manier kan de klant simpel op de hoogte worden gesteld van de vertraging. Is de medewerker eerder klaar dan gepland, dan waarschuwt de software direct de afdeling planning op kantoor en adviseert real-time of er nog een order in de buurt beschikbaar is om uit te voeren. De medewerker weet direct welke route en locatie, (door middel van koppeling voertuigvolgsysteem) en wat de werkzaamheden zijn in de buurt. Hierdoor kan het laatste uurtje op een dag rendabel worden ingezet.

PlandemApp

Voor de buitendienstmedewerkers is er de Plandem App. Deze app, welke inmiddels met een smartphone of tablet te bedienen is, zorgt voor een directe en digitale verwerking en terugkoppeling van de orderstromen. De medewerker heeft altijd de meest recente orderdata ter beschikking en kan door de eenvoudige bediening van de PlandemApp zeer gemakkelijk de orderdata verrijken. Wanneer de medewerker de order start is dit eveneens direct inzichtelijk voor de backoffice. Gebruikte materialen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan het orderdossier, ook foto’s en opmerkingen kunnen worden toegevoegd. Wanneer de order is uitgevoerd tekent de klant, uiteraard digitaal, het orderdossier en wordt de data direct verwerkt in de planningsdesk.

Plandem App
Plandem App

Digitale werkbon

Doordat het ordersysteem middels de PlandemApp een volledig digitaal gesloten systeem is, raakt men geen papieren werkbonnen meer kwijt en wordt de kans verkleind dat er verbruikte materialen worden vergeten door een te laat ingevoerde werkbon. Door de overzichtelijke werking van het pakket wordt er beter samengewerkt en worden er minder fouten gemaakt. Dit bespaart tijd en geld.

Digitale werkbon
Digitale werkbon

Digitale handtekening van de klant:

 

Ideaal! Klant tekent en krijgt direct een ondertekend PDF document in zijn mailbox!

Uw planning geheel digitaal

Planning digitaal
Planning digitaal

Plan digitaal met het digitale planbord. Op deze wijze kunt u snel en eenvoudig order plannen terwijl Plandem u voorziet van cruciale informatie, zoals bijvoorbeeld normtijden, verwachte reistijden en de benodigde vaardigheden voor de desbetreffende order. Klik hier voor meer informatie.

Real-time op de hoogte blijven

Melding order te laat gestart!
Melding order te laat gestart!

Loopt een order uit? Staat u collega in de file en komt deze te laat op zijn volgende klus, Plandem waarschuwt u en desgewenst uw klant.

 

 

 

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!