Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Decom en Victa slaan handen ineen

GESCHREVEN DOOR: Sharon Gorseling OP 02-05-2022

Victa Business Intelligence en telecomspecialist Decom slaan de handen ineen. Door de samenwerking met Victa kunnen wij de besturing van je organisatie naar een hoger niveau tillen. Dit gaan we doen met dashboards van Victa die naadloos aansluiten op de sturingsbehoeften. Victa heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van data analytics en data management en is een echte dataexpert. Hierdoor kan Decom haar credo waarborgen: klantvraag snappen, advies zonder flauwekul en aan de slag! Voor Decom en Victa is dit een logische stap om intensief te gaan samenwerken en op deze manier klanten optimaal van dienst te zijn.

Fundament voor samenwerking

Decom en Victa
v.l.n.r. Jeffrey Harkema, Bas-Jan Lubbers, Kuul Gorseling, Sharon Gorseling

Bas-Jan Lubbers, commercieel directeur Victa: “De achtergrond ligt in het feit dat onze beide bedrijven een hoop ervaring hebben. Hierdoor begrijpen we klanten snel en weten we hoe we ze het beste moeten helpen”. Jeffrey Harkema, accountmanager Victa: “Door met Decom de handen in een te slaan kunnen we klanten een completer pakket aanbieden. Ook kunnen we professionelere services aanbieden aan de klant”. Sharon Gorseling, operationeel directeur Decom vult aan: “Data gedreven werken, daar gaan we allemaal naartoe. Victa helpt om deze data te visualiseren op een manier die waardevol is voor onze klanten. Dit sluit precies aan op onze missie: alles met als doel gebruikers zo efficiënt en veilig mogelijk te laten werken. Op kantoor, thuis en onderweg. Het fundament van de samenwerking was zo al snel gelegd”.

Voordelen van samenwerken

Power BI

Medewerkers moeten ongestoord kunnen werken. Op kantoor, thuis en onderweg. Dat is bij Decom het uitgangspunt voor ICT werkplekbeheer. Decom faciliteert de moderne werkplek en zorgeloos werken voor alle medewerkers door ook het beheer in de vorm van werkplekondersteuning en helpdesk uit handen te nemen van organisaties. Victa zorgt door middel van data management dat data volledig, betrouwbaar en op tijd beschikbaar is voor de juiste personen of toepassingen. Immers verwachten organisaties overal data beschikbaar te hebben en met collega’s samen te kunnen werken. Ook ziet Victa dat veel bruikbare data verloren gaat omdat men niet weet wat ze er mee kunnen. Het management wil overzicht, maar weten niet waar te beginnen of hoe beschikbare data hen van informatie kan voorzien. Victa zorgt ervoor dat data bruikbaar wordt en deze data mooi te overzien is in een dashboard. Samen werken we dus naar efficiënte, overzichtelijke en betere sturing in organisaties.

Over Victa 

Jeffrey Harkema, accountmanager Victa: “We geven onze klanten zakelijke inzichten door effectief gebruik van data. Als partner van bedrijven van elke omvang, in alle sectoren en regio’s helpen we informatie te visualiseren en te verkennen om inzicht te genereren en betere beslissingen te nemen”.

Victa ondersteunt klanten met een innovatieve portfolio van BI producten en diensten waaronder Power BI. Naast de levering van geschikte software en licenties, passend bij jouw bedrijf, levert Victa ook consultancy, support, opleidingen en projectmanagement op het gebied van Business Intelligence.


Delen op social media