Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Samsung Galaxy S23 serie

GESCHREVEN DOOR: Nick Gudden OP 02-02-2023

Samsung heeft de gloednieuwe Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ en Galaxy S23 gelanceerd. Een prachtig nieuw ontwerp, gloednieuwe camera’s, de beste Galaxy-prestaties en een top beveiliging systeem. Dit en nog veel meer lees je in deze blog!

Het ontwerp

De nieuwe S23 serie heeft wederom een mooi en strak design en zijn deels gemaakt van eco-vriendelijke materialen. Zo is het plastic van ocean-bound en is er voor het scherm deels gerecycled Gorilla Glass gebruikt. Gorilla Glass is duurzam en erg sterk. Dit zorgt ervoor dat je toestel goed beschermd is tegen krassen, vallen en nog veel meer. De S23 en S23+ komen in 4 nieuwe kleuren: Phantom Black, Cream, Green en Lavender. De software van het toestel is ook volledig naar jouw smaak in te richten. Dankzij One UI 5 kun je zelf de achtergronden, kleuren, notificatiebalk, split-screen functies, het vergrendelscherm en stackable widgets helemaal aanpassen naar jouw wens. Zo heb je de optie om een ‘werk-modus’ te hebben en een ‘privé-modus’ zodat je werk en privé gescheiden kan houden!

Beveiliging

Samsung staat voor betrouwbare beveiliging en dat zijn ze in de Galaxy S23 serie zeker niet vergeten. Je krijgt Samsung 5 jaar beveiligingsupdates en OS-updates standaard inbegrepen bij aankoop van het toestel. Ook is de chip in de Galaxy S23 serie beveiligd met Samsung Knox, dat privacygevoelige data zoals wachtwoorden achter slot en grendel zet. Ten slotte heb je een eigen Security Dashboard. Hiermee heb je inzicht op welke apps allemaal toegang hebben tot je camera, microfoon en andere gegevens en vink je de toegang zelf aan en uit.

Prestaties

Je kan wel zeggen dat de nieuwe Galaxy S23 serie één van de meest geavanceerde smartphones is van dit moment. De Samsung S23 en 23+ beschikken over een grotere batterijcapaciteit en de nieuwste Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chipset. Waarmee je gerust de hele dag kan gamen, (video) bellen, mobiel werken, fotograferen en nog veel meer. De S23 heeft een hele goede performance als het gaat om veel apps tegelijkertijd runnen. Is de batterij een keer op? Dan heb je het toestel binnen no-time weer opgeladen dankzij Super Fast Charging oplaadfunctie. De batterij zorgt er ook voor dat jouw foto’s nog kleurrijker, helderder en dynamischer eruit zien, zelfs in de felle zon!

Samsung Galaxy S23 UltraSamsung Galaxy S23

Laten we het tot slot hebben over de Samsung Galaxy S23 Ultra. Dit toestel is het absolute premium model van de nieuwe S23 serie. Zo heeft de Galaxy S23 Ultra een 200+ megapixel camera. Hoogste cameraresolutie ooit in een Samsung-smartphone. Met 100x Space Zoom en 10x Optical Zoom maak je zelfs van grote afstand haarscherpe foto’s. De Galaxy S23 Ultra heeft een krachtigere batterij (ruim 5000 mAh), waardoor hij nog langer meegaat ook als je aan het werkt bent.

Daarnaast heeft het toestel een S Pen waarmee je op het scherm kunt schrijven of tekenen. Je kunt de pen in de behuizing van het toestel opbergen. Dit is ideaal als je aantekeningen wilt maken tijdens een vergadering of onderweg. Samsung S23 converteert ze zelf naar tekst. Ook het design van de S23 Ultra wijkt net iets af van de andere twee toestellen in de serie. Ook is de S23 Ultra groter dan de S23+ en heeft een rechte boven- en onderkant. Het toestel is in dezelfde kleuren verkrijgbaar: Phantom Black, Cream, Green en Lavender.

Heeft dit bericht jouw interesse gewekt? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Neem dan contact op of kom gezellig langs in de winkel voor informatie!

Samsung Galaxy S23

Bron afbeeldingen: Samsung


Delen op social media