Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Security oplossingen

Security kent vele gezichten

Onder de verzamelnaam ‘Security’ biedt Decom diverse producten en diensten, verdeeld naar drie invalshoeken te weten:

  • Digitaal Veilig Werken
  • Track & Trace
  • Bedrijfsbeveiliging

Drie verschillende terreinen waar ondernemers mee te maken hebben. Terreinen die vooral vanuit IoT steeds meer met elkaar zijn verbonden

Security: Digitaal Veilig Werken

Bereid je voor op digitale aanvallen

De praktijk toont het aan: het spreekwoord  ‘De ketting is zo sterk als de zwakste schakel’ is zeker van toepassing bij gebruikers van de Moderne Werkplek. Bedreigingen zoals malware, ransomware en phishing liggen op de loer en hackers gaan steeds geraffineerder te werk in hun aanvallen.

Om security zo optimaal mogelijk in te regelen en kwetsbaarheid te reduceren levert, installeert en beheert Decom voor haar klanten tools. Denk aan:

  • Managed antivirus (End Point Protection – EPP) zoals WithSecure
  • Mobile Device Management (basic MDM en EMM, EUM) licenties zoals Intune
  • Hardware zoals firewalls van Fortinet

Om het belang van security bij medewerkers blijvend te borgen organiseren we regelmatig trainingen rondom Bewustwording en Adoptie.

Security: Track & Trace

Volledig inzicht en veiligheid

Met diverse bewakingsfuncties gaat het Track & Trace systeem van BCN Tracer verder dan een gemiddeld systeem. Via sensoren kan je diverse voertuigparameters, zoals deurcontacten, accu-los detectie, temperatuur en geofence, op afstand controleren. Het systeem stuurt eventuele gevaarlijke situaties via de alarmfunctie direct naar de centrale. Data wordt veilig opgeslagen en realtime of op een later moment te raadplegen. Deze info vormt een ideale bron voor managementrapportage.

Security: Bedrijfsbeveiliging

Veiligheid tot achter de voordeur

Beveiliging van een bedrijfspand en -terrein? Decom adviseert, installeert en controleert. Wij bieden in samenwerking met onze partner Van Droffelaar een totaaloplossing in alarm- en camerabeveiliging, brandmeldinstallaties en terreinbewaking. Het beveiligingssysteem regelen we in op basis van modulaire onderdelen. Zo is er altijd sprake van maatwerk, passend bij de beveiligingswensen. Onze engineers kunnen vrijwel elke oplossing aan bestaande systemen koppelen.