Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

Afscheid IT stagiair!

GESCHREVEN DOOR: Jeroen Kingma OP 03-02-2022

Na een stageperiode van 5 maanden was het afgelopen vrijdag dan echt de allerlaatste dag bij Decom voor Nico. Van zijn collega’s heeft hij veel geleerd in het veld, maar ook heeft Nico zijn stageperiode besteed aan trainingen om zijn kennis uit te breiden op het gebied van telefonie en IT.

De snelle ontwikkeling in van het telefonie- en IT-landschap

En dat is belangrijk weten wij! Want het telefonie- en IT-landschap ontwikkelt zich snel.

Nico voor computers

Zo zitten er tegenwoordig nog maar weinig bedrijven op een eigen fysieke server, veel hebben al de overgang gemaakt naar de cloud. Dat maakt het voor cybercriminelen weer makkelijker om op het bedrijvennetwerk te komen. Daarom zorgen wij er bij Decom voor dat je grip houdt op data en apparatuur. Benieuwd hoe wij dat doen? Check hier hoe je bedrijfsgegevens veilig houdt.

Decom zorgt ook voor de beveiliging van het netwerk en regelt dit samen met onze partner Fortinet. Zo kunnen bij verschillende producten bieden om het netwerk en de werkplek nog beter te beveiligen. Ook Nico heeft zich hierin verdiept en heeft de nodige certificaten weten te behalen: NSE1, NSE2 en NSE3. Chapeau!

Bedankt Nico!

Inmiddels weet Nico dat zijn interesse vooral op het gebied van IT ligt en gaat hij zich daar dan ook verder in specialiseren. Nico bedankt voor je bijdrage bij Decom. Wij hopen dat je een leuke en leerzame tijd hebt gehad en wensen je namens het hele team veel succes in de verdere toekomst!


Delen op social media