Samenwerken met Decom is kiezen voor advies zonder flauwekul en een nuchtere aanpak. Met kennis van zaken en focus op service.

NO-NONSENSE ADVIES

5 vragen aan Kuul, Sharon en Michael van Decom en BCN Tracer

GESCHREVEN DOOR: Jeroen Kingma OP 25-01-2023

De vorige keer stonden we op de cover van RAN Business en hadden we het over: de digitale wereld. In deze editie staan we niet op de cover maar werden er 5 vragen gesteld aan Kuul, Sharon en Michael. Zo werd er gevraagd hoe de naam Decom is ontstaan, waar wij als bedrijven voor staan, waar wij het meest trots op zijn, en nog veel meer! 

1 Waar staan jullie voor, zowel qua naam als missie?

Decom is ontstaan als een samenvoeging van Duiven en Telecom. Verschillende vormen hebben in 30 jaar de revue gepasseerd. Zoals Decom Business Center of Decom Telecommunicatie. Altijd in het groen en blauw, ontstaan vanuit de provider kleuren. Later werd de kleur roze bijgevoegd, wat de verbinding met BCN Tracer duidt. Onze missie is daarentegen nooit veranderd. We willen bijdragen aan het bedrijfsproces van onze klant, dat is waar we goed in zijn én wat we leuk vinden. Het motto van BCN Tracer: ‘Bestaat het niet, dan maken wij het’. Wij denken altijd met de wensen van de klant mee en gaan daarin ver.

2 Hoe zouden jullie graag willen dat Decom en BCN Tracer door klanten omschreven wordt?

Als loyaal en betrouwbaar, zegt Kuul. Een gelijkwaardige partner voor onze relaties. Michael voegt toe: Wij vinden het belangrijk dat mensen het persoonlijk contact waarderen. ‘ Je bent geen nummertje bij ons’.

3 Wat kunnen jullie voor de zakelijke markt betekenen?

Beide bedrijven ontzorgen. Dat betekent dat de klant meer tijd kan besteden aan daar waar zij goed in zijn. Sharon: ‘zie ons als de IT ‘er die je niet in dienst hoeft te nemen. Wij zijn de partner in de digitale transitie. En we doen daarin alles samen.

4 Waar zijn jullie het meest trots op?

De heren staan hierin aan dezelfde kant: de duurzame relaties. De eerste gezichten die bij ons over de  vloer kwamen, doen nog steeds graag zaken met ons. Wat Sharon betreft geeft het team een gevoel van trots. Kuul toont aansluitend zijn trots over zijn opvolging.

5 Wat is voor jullie het ultieme gevoel van ondernemerschap?

De keuze om te doen waar je je goed bij voelt, aldus Michael. In de toekomst durven kijken en daar vandaag naar handelen, zegt Sharon. Kuul: De vrijheid om je eigen tijd in te delen en je keuzes te maken, dus ook ‘nee’ kunnen zeggen als je ergens niet achter staat.

Vragen?

Wij willen RAN Business bedanken voor het interview. Wil je wat meer duidelijkheid? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Delen op social media